Specialist in banden voor Wageningen, Renkum, Rhenen en Bennekom

Voor banden gaat men in Wageningen, Renkum, Rhenen en Bennekom naar ABC Banden & Autoservice. Een logische keuze, want wij bieden een zeer groot assortiment van verschillende merken. Tevens vindt u bij ons naast banden ook o.a. velgen, uitlaten, trekhaken en andere accessoires. Onze service is bovendien prettig en snel. Het vervangen en balanceren van banden doen wij terwijl u wacht en een lekker kopje koffie drinkt.

Plan hier direct uw bandenwissel in →

Alles voor uw banden

ABC Banden & Autoservice is specialist en biedt naast een uitgebreid assortiment ook een uitstekend dienstenpakket. Alle banden (zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenenbanden) kunt u hier voordelig aanschaffen. Een aanvullende praktische dienst is onze bandenopslag. Hiermee bespaart u veel ruimte en houdt u uw eigen garage, schuur of opslagplaats netjes en overzichtelijk.

Banden en bandenspanning

Belangrijk is het meten van uw bandenspanning. Helaas leert de praktijk dat veel autobezitters niet genoeg aandacht besteden aan de spanning en zodoende niet optimaal rijden. Dat is jammer, want een goede bandenspanning laat een auto veel langer op dezelfde banden rijden. En nog belangrijker: het is veel veiliger omdat de auto beter te besturen is in verschillende wegsituaties.

Banden met stikstof

Bij veel van onze klanten in de hele regio Wageningen, Renkum, Rhenen en Bennekom vullen wij de banden met stikstof. Dit omdat normale perslucht enkele nadelen kent: banden vergaan van binnenuit door zuurstof, vuil en vocht. Stikstof heeft deze nadelen niet. Bovendien rijdt het zuiniger en soms tot wel vier keer langer op dezelfde set banden. Dit gas is volstrekt ongevaarlijk. Wij vertellen u hier graag meer over!

 

MichelinContinentalGoodyearDunlopVredesteinSemperit
 
betaalmogelijkheden