Uw garage voor banden in de regio Amersfoort, Bunschoten, Vathorst/Hoogland en Baarn

Zoekt u in de omgeving van Amersfoort, Bunschoten, Vathorst, Hoogland of Baarn naar een garage met een breed aanbod voordelige banden, dan kom u haast vanzelf uit bij ABC Banden & Autoservice. Met ons zeer uitgebreide assortiment banden, velgen en uitlaten van alle merken bieden wij u een zeer complete keuze. En uiteraard snelle service; wij vervangen en balanceren uw nieuwe banden terwijl u even wacht onder het genot van een kopje koffie.

Plan hier direct uw bandenwissel in →

Alle banden; zomerbanden en winterbanden

In onze specialistische garage vindt u een compleet aanbod van producten (o.a. banden, velgen en uitlaten) en diensten (onderhoudsbeurten, aircoservice, ruitreparatie, etc.). Hier kunt u alle soorten banden voordelig aanschaffen. Zoals zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenenbanden. Ook kunt u gebruik maken van onze voordelige, ruimtebesparende bandenopslag. Een uiterst praktische oplossing voor wanneer u uw banden zelf bewaart en deze altijd in de weg staan.

Banden vullen met stikstof

Een oplossing die wij vaak verzorgen voor onze klanten uit Amersfoort, Bunschoten, Vathorst, Hoogland en Baarn is het vullen van banden met stikstof. Want gewone perslucht tasten banden van binnen aan door vocht, vuil en zuurstof. Stikstof heeft deze nadelen niet. Bovendien is het geen gevaarlijk gas en rijdt uw auto veel zuiniger en in sommige gevallen vier maal zo lang op dezelfde banden.

Belangrijk: controleer uw bandenspanning

Het is zeer belangrijk om uw bandenspanning te meten. De praktijk leert dat dit te weinig gebeurt. Dat is een gemiste kans, want een goede bandenspanning zorgt ervoor dat de banden veel langer goed blijven. Ook is het veel veiliger, omdat een auto veel beter te besturen is in alle situaties.

 

MichelinContinentalGoodyearDunlopVredesteinSemperit
 
betaalmogelijkheden